Відбір юних спортсменів у кікбоксингу на етапі попередньої базової підготовки - Гусєв, В. В. (My University, 2022)
У кваліфікаційній роботі здійснено науково-теоретичне обґрунтування комплексної методики відбору юних кікбоксерів на етапі попередньої базової підготовки. Здійснено теоретичний аналіз літератури з проблем відбору у кікбоксингу на етапі попередньої базової підготовки. Розкрито особливості підготовки юних спортсменів у кікбоксингу. На основі моніторингу проблем оцінки перспективності розроблено комплексну методику відбору юних кікбоксерів на етапі попередньої базової підготовки.
Гусєв, В. В. Відбір юних спортсменів у кікбоксингу на етапі попередньої базової підготовки : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / В. В. Гусєв ; наук. кер. О. О. Адаменко. – Миколаїв : НУК, 2022. – 62 с.
Keywords: відбір; кікбоксинг; комплексна методика; попередня базова підготовка; юні спортсмени; фізична підготовка; 017 ''Фізична культура і спорт''; selection; kickboxing; complex technique; preliminary basic training; young athletes; physical training