Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті" - Баланенко, О. Г. (My University, 2014)
Наведено перелік лабораторних занять для закріплення студентами теоретичного матеріалу та набуття практичних навичок у галузі побудови і функціонування інформаційних систем і комп'ютерних технологій та можливостей їх використання в обліку. Призначено для студентів денної і заочної форм навчання Факультету економіки моря спеціальності 6.03050901 "Облік і аудит". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей, викладачами вищих навчальних закладів, а також у системі перепідготовки та підвищення кваліфікації.
Баланенко, О. Г. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Інформаційні системи і технології в обліку і аудиті" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. Г. Баланенко ; МОН України, НУК ім. адмірала Макарова. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2014. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: інформаційні системи і технології; облік