Інтелектуальний аналіз даних та вибір бази розподілу загальновиробничих витрат - Прокопович Л. Б.; Prokopovich Leonid (НУК, 2020)
Розглянута проблема вибору бази розподілу для загальновиробничих витрат. Проведений інтелектуальний аналіз даних. Використаний метод нечіткої множини для обґрунтування вибору бази розподілу загальновиробничих витрат.
Data mining and selection of base for distribution of general production costs
Прокопович, Л. Б. Інтелектуальний аналіз даних та вибір бази розподілу загальновиробничих витрат = Data mining and selection of base for distribution of general production costs / Л. Б. Прокопович // Матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в судобудуванні та океанотехніці". В 2 ч. – Миколаїв : НУК, 2020. – Ч. 2. – С. 228–230.
Keywords: витрати; база розподілу; загальновиробничі витрати; нечітка множина; costs; distribution base; overhead; fuzzy set