Геометричне моделювання кривих ліній і поверхонь у натуральній параметризації - Борисенко, В. Д.; Устенко, С. А.; Устенко, І. В. (My University, 2018)
В монографії розглянуті питання моделювання плоских і просторових кривих ліній та поверхонь в натуральній параметризації із застосуванням різноманітних законів розподілу кривини та скруту (для просторових ліній) і розподілу кривини вздовж головних напрямів поверхні. Наведені приклади застосування запропонованих методів геометричного моделювання в транспортній та енергетичній галузях промисловості. Для фахівців, аспірантів і студентів, які цікавляться питаннями геометричного моделювання кривих ліній і поверхонь у своїх предметних галузях.
Борисенко, В. Д. Геометричне моделювання кривих ліній і поверхонь у натуральній параметризації : монографія / В. Д. Борисенко, С. А. Устенко, І. В. Устенко. – Миколаїв : МНУ, 2018. – 216 с.
Keywords: геометричне моделювання кривих ліній