Навчальний наочний посібник по системам для малообертових двигунів. Робочий зошит - Личко Б. М.; Старостенко Н. І.; Шостак В. П. (My University, 2023)
Показано як полегшити та покращити навчання за допомогою особливого жанру науково-методичної літератури – наочного посібника у вигляді друкованого робочого зошита-конспекту для студентів / курсантів – майбутніх механіків. Наведено приклади сторінок з робочого зошита по системам для малообертових двигунів.
Личко, Б. М. Навчальний наочний посібник по системам для малообертових двигунів. Робочий зошит / Б. М. Личко, Н. І. Старостенко, В. П. Шостак // Матеріали 14-ї міжнар. наук.-практ. конф. «Сучасні енергетичні установки на транспорті, технології та обладнання для їх обслуговування» (СЕУТТОО–2023). – Херсон, 2023. – С. 385–387.
Keywords: навчально-наочний посібник; зошит-конспект; малообертовий двигун; технічні системи; охолоджувальна вода; відхідні гази