Звіт про роботу Навчально-наукового гуманітарного інституту НУК та директора ННГІ НУК Бобіни О. В. у 2011-2016 рр.=The materials to history of the humanitarian institute of NUS - Бобіна, О. В.; Bobina, O. V. (My University, 2016)
Історія вищих навчальних закладів є частиною історії освіти. Автор описує основні події історії Навчально-наукового гуманітарного інституту НУК в 2011−2015 рр.
Бобіна, О. В. Звіт про роботу Навчально-наукового гуманітарного інституту НУК та директора ННГІ НУК Бобіни О. В. у 2011-2016 рр. / О. В. Бобіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 93– 97.
Keywords: історія; гуманітарний інститут; НУК; Миколаїв; history; humanitarian institute; NUS; Mykolaiv