Диференціальні рівняння - Романчук Наталя Олександрівна; Гайша Олександр Олександрович; Майборода Олександр Валерійович (My University, 2018)
Представлено методичні розробки для проведення практичних занять з розділу "Диференціальні рівняння". Розроблено п'ять практичних занять, для кожного з яких викладено основні теоретичні відомості, подано завдання для аудиторної, самостійної роботи студентів та їх розв'язки. Призначено для студентів, які вивчають вищу математику за скороченим терміном, та викладачів.
Романчук Н. О. Диференціальні рівняння : навч. посібник для студентів, які навчаються за скороченим терміном / Н. О. Романчук, О. О. Гайша, О. В. Майборода. – Миколаїв : НУК, 2018. – 136 с.