Моделі управління проектами створення засобів морської робототехніки - Бабкін, Г. В. (My University, 2019)
У дисертаційній роботі розв’язано актуальну наукову задачу загальнодержавного рівня – підвищення ефективності управління проектами по створенню засобів морської робототехніки шляхом вдосконалення методів та моделей теорії управління проектами. Виконано аналіз існуючих методів, моделей та механізмів управління проектами та програмами по створенню засобів морської робототехніки; досліджено особливості формування проектів та програм по створенню засобів морської робототехніки; розроблені концептуальне положення та відповідні моделі управління проектами створення засобів морської робототехніки: управління вартістю проектів по створенню засобів морської робототехніки, модель процесів вибору співвиконавців проекту, модель формування організаційної структури, підтверджена достовірність розроблених моделей шляхом їх впровадження у практику управління проектами створення засобів морської робототехніки.
Models of managing the projects of designing sea robotics
Бабкін, Г. В. Моделі управління проектами створення засобів морської робототехніки : дис. ... канд. техн. наук : 05.13.22 / Г. В. Бабкін ; наук. кер. В. С. Блінцов ; МОН України, НУК ім. адмірала Макарова. – Миколаїв, 2016. – 268 с.
Keywords: управління проектами; організаційна структура; математичне моделювання; засіб морської робототехніки; project management; organisational structure; mathematic modeling; sea robotics