Technical English Reader - Бойко Л. М. (My University, 2026)
Рекомендації складені відповідно до робочої навчальної програми з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням», містять англомовні автентичні тексти професійного спрямування, вправи до них, глосарій до тем, завдання до текстів та список рекомендованої літератури для підготовки до занять та самостійної роботи. Призначені для студентів третього і четвертого курсів технічних спеціальностей, які прагнуть поглибити свої знання з основних понять професійної сфери.
Technical English Reader. Метод. рекомендації до самостійної роботи студентів з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня технічних спеціальностей денної форми навчання / уклад. Л. М. Бойко. – Миколаїв : НУК, 2026. – 68 с.
Keywords: іноземна мова за професійним спрямуванням; англійська мова