Створення веб-сайтів для індивідуальної та самостійної роботи студентів при вивченні курсу "Історія зарубіжної культури" - Данильчук, О. М.; Danilchiuk, O. M. (My University, 2016)
У статті наводяться приклади різних методів аналізу художнього тексту. Гіпертекстові технології, безпосередньо пов'язані з експлуатацією і розвитком Інтернету, претендують на те, щоб стати найважливішою сферою учбового процесу і діяльності студентів. Успішне створення електронних програм студентами-лінгвістами у своїх дипломних роботах рівня кваліфікації «бакалавр» і «спеціаліст» особливо актуальне в рамках учбового процесу сьогодні
Development of websites for individual and independent work of students when studying the course «History of Foreign Literature»
Данильчук, О. М. Створення веб-сайтів для індивідуальної та самостійної роботи студентів при вивченні курсу "Історія зарубіжної культури" = Development of websites for individual and independent work of students when studying the course «History of Foreign Literature» / О. М. Данильчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 18–24.
Keywords: гіпертекст; декодування; контент-аналіз; hypertext; decoding; content analysis