Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Фінансовий ринок" - Приходько Наталія Василівна; Карась Петро Миколайович; Зінченко Андрій Ігорович (My University, 2017)
Методичні вказівки містять основні питання, пов'язані з організацією та методикою виконання і захисту курсової роботи з дисципліни "Фінансовий ринок". Призначено для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей і викладачами вищих навчальних закладів, а також у системі перепідготовки та підвищення кваліфікації за напрямком "Фінанси".
Приходько, Н. В. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Фінансовий ринок" / Н. В. Приходько, П. М. Карась, А. І. Зінченко. – Миколаїв : НУК, 2017. – 52 с.