Віктор Михайлович Горбов - Панченко, Тетяна Степанівна; Корольова, Тетяна Денисівна (My University, 2002)
Біобібліографічний покажчик присвячується 100-річчю кораблебудівної освіти в Україні та 33-річчю науково-педагогічної діяльності кандидата технічних наук, професора, декана машинобудівного факультету Українського державного морського технічного університету ім. адмірала Макарова Віктора Михайловича Горбова.
Віктор Михайлович Горбов: Біобібліографічний покажчик / Уклад.: Т.С. Панченко, Т.Д. Корольова. – Миколаїв: УДМТУ, 2002. – 22 c.
Keywords: Горбов Віктор Михайлович; біобібліографічний покажчик; наукові праці; УДМТУ-НУК; суднові енергетичні установки