Філософія об'єктивізму Айн Ренд як одна з основ сучасного американського світогляду - Патлайчук, О. В.; Patlaichuk, O. V. (My University, 2010)
Розглядаються основні положення філософії об'єктивізму американського філософа і письменниці Айн Ренд. Аналізується їхній вплив на формування сучасного американського світогляду
Патлайчук, О. В. Філософія об'єктивізму Айн Ренд як одна з основ сучасного американського світогляду / О. В. Патлайчук // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 142–146.
Keywords: Айн Ренд; філософія об'єктивізму; етика; розумний егоїзм; особистий інтерес; Ayn Rand; philosophy of objectivism; ethics; rational egoism; self-interest