Питання зменшення аварій суднового обладнання - Кісєтов Ю. В.; Kisetov Yu. (My University, 2023)
Проаналізовано сучасний підхід до вирішення питань зменшення аварій суднового обладнання за допомогою впровадження нормативних вимог Міжнародних конвенцій через відповідні документи вітчизняного законодавства в галузі морського транспорту.
The question of reduction of accidents of vessel equipment
Кісєтов, Ю. В. Питання зменшення аварій суднового обладнання = The question of reduction of accidents of vessel equipment / Ю. В. Кісєтов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 132–134.