Методичні вказівки та завдання для проведення практичних занять з дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» - Гавриленко, Н. В. (My University, 2018)
Методичні вказівки та завдання призначені для підготовки та проведення практичних занять з дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання
Гавриленко, Н. В. Методичні вказівки та завдання для проведення практичних занять з дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання // Н. В. Гавриленко. – Первомайськ : ПФ НУК, 2018. – 96 с.
Keywords: облік; податки; бюджет; податкова звітність; декларація