Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину канцтоварів для ФОП Зарубін - Яремко М. М. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню прикладної задачі в галузі інженерії програмного забезпечення – розробці програмного забезпечення інтернет-магазину канцтоварів для фізичної особи-підприємця Зарубіна. У межах роботи проведено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення для розробки інтернет-магазину канцтоварів для ФОП Зарубін. Проаналізовано наявне програмне забезпечення, виявлено його недоліки та потреби у вдосконаленні. Здійснено постановку задачі, сформульовано функціональні та нефункціональні вимоги до майбутньої системи. Обґрунтовано вибір архітектури програмного забезпечення з урахуванням специфіки предметної області та обрано клієнт-серверну модель з шаблоном MVC. Розроблено проєкт програмного забезпечення інтернет-магазину, реалізовано його основні компоненти та проведено тестування з метою перевірки відповідності вимогам замовника. Кваліфікаційну роботу викладено на 150 сторінках друкованого тексту, вона містить 62 рисунки, 28 таблиці, 5 додатків і список використаних джерел із 14 найменувань.
Software development of an online stationery store for FOP Zarubin
Яремко, М. М. Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину канцтоварів для ФОП Зарубін = Software development of an online stationery store for FOP Zarubin : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / М. М. Яремко ; наук. кер. А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2025. – 151 с.
Keywords: розробка програмного забезпечення; інтернет-магазин канцтоварів; аналіз предметної області; функціональні вимоги; нефункціональні вимоги; специфікації; архітектура програмного забезпечення; клієнт-серверна модель; шаблон mvc; проєктування бази даних; управління товарами; управління замовленнями; картка товару; оформлення замовлення; верстка інтерфейсу; адаптивний дизайн; фронтенд-розробка; бекенд-розробка; інтеграційне тестування; розгортання на сервері; підтримка й супровід системи; розширюваність системи; продуктивність; масштабованість; логування подій; 121 "Інженерія програмного забезпечення"