Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Стратегічний аналіз" студентами спеціальності 071 "Облік і оподаткування" - Шевчук Сергій Валентинович; Прокопович Леонід Борисович (My University, 2018)
Наведено вимоги до тематики, структури, змісту та оформлення курсових робіт з дисципліни "Стратегічний аналіз" студентами спеціальності "Облік і оподаткування". Призначено для студентів, які здобувають освітній ступінь "магістр" за спеціальністю "Облік і оподаткування".
Шевчук, С. В. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни "Стратегічний аналіз" студентами спеціальності 071 "Облік і оподаткування" / С. В. Шевчук, Л. Б. Прокопович. – Миколаїв : НУК, 2018. – 40 с.