Оцінка придатності поверхневих вод водних об'єктів Миколаївської області для іригаційних цілей - Магась Н. І.; Моісеєнко К. Є. (My University, 2021)
Метою даної роботи є оцінка мінералізації поверхневих вод окремих водних об’єктів Миколаївської області як показників придатності їх для використання з метою іригації.
Магась, Н. І. Оцінка придатності поверхневих вод водних об'єктів Миколаївської області для іригаційних цілей / Н. І. Магась, К. Є. Моісеєнко // Матеріали VІІ міжнар. наук.-практ. конф. "Чиста вода. Фундаментальні, прикладні та промислові аспекти". – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. – С. 155–157.
Keywords: показники хімічного складу; природні води; мінералізація води; зрошення