Distance Learning of Physical Education as a Component of the System of Modern Education within the Framework of the "New Ukrainian School" Reform. - Olena Voichun; Vira Molotylnikova (Intellectual Archive, 2022)
Розглянуто особливості формування ключових компетентностей освітньої реформи «Нова українська школа» у процесі дистанційного навчання фізичної культури. Описано шляхи реалізації кожної ключової компетентності під час уроку фізичної культури та інших форм фізичного виховання. Акцентовано увагу на освітніх ресурсах, за допомогою яких можна впровадити будь-яку компетентність у практику закладів загальної середньої освіти на сучасному етапі. Дистанційне навчання в сучасному розумінні сформувалося порівняно недавно і тому орієнтується на передовий методичний досвід, накопичений різними навчальними закладами світового простору, на використання новітніх та оперативних педагогічних технологій, що відповідають вимогам сучасної освіти та соціального забезпечення. Безумовно, поняття «дистанційне навчання» характеризується плюралізмом дефініцій, що свідчить про широкий спектр підходів до його трактування
Olena Voichun, Vira Molotylnikova. Distance Learning of Physical Education as a Component of the System of Modern Education within the Framework of the "New Ukrainian School" Reform. Intellectual Archive. – Toronto: Shiny Word.Corp. 2022. (January/March). Vol. 11. №.1. Pp. 94 –104.
Keywords: physical culture; physical education; distance learning; New Ukrainian School; competence; innovative education; information and communication technologies