Дослідження втомної міцності конструктивних вузлів траулера - Сизоненко О. А.; Sizonenko O. А. (НУК, 2024)
Встановлено величини розмахів місцевих навантажень на корпусні конструкції судна-траулера при експлуатаційному навантаженні відповідно до норм міцності морських суден. Встановлено величини втомного пошкодження конструктивного вузла з’єднання шангоуту із подвійним дном з врахуванням та без врахування корозійного зносу для трьох варіантів конструкції борту траулеру.
Research of fatigue strength of structural joints of the fishing trawler
Сизоненко, О. А. Дослідження втомної міцності конструктивних вузлів траулера = Research of fatigue strength of structural joints of the fishing trawler : магістерська робота ; спец. 135 ''Суднобудування'' / О. А. Сизоненко ; наук. кер. Д. Ю. Литвиненко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 83 с.
Keywords: скінченно-елементний аналіз; втомна міцність; експлуатаційні навантаження; суднокорпусний вузол; 135 ''Суднобудування''; finite element analysis; fatigue strength; operational loads; ship's hull assembly