Оптика - Мочалов, Олександр Олександрович; Буруніна, Жанна Юріївна (My University, 2003)
Описано лабораторні роботи з оптики, які виконуються в лабораторіях кафедри фізики УДМТУ.
Оптика : метод. вказівки до лаб. робіт з курсу фізики / під ред. О. О. Мочалова. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 48 с. + ел. копія.
Keywords: оптика; заломлення рідини; поглинання розчинів; інтерференція світла; дифракція світла