Суднова енергетика: стан та проблеми - (:unkn) unknown (My University, 2023)
У збірнику наведенні матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Суднова енергетика: стан та проблеми». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Суднова енергетика: стан та проблеми : матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. / відп. за вип. Б. М. Личко. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2023. – 240 с.