Дослідження якості та умов зберігання зернових культур товариства з обмеженою відповідальністю ''GRANARY-T'' - Багрєєва Єлизавета Олександрівна (My University, 2025)
Тема дипломної роботи: на тему «ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “GRANARY-T”» Актуальність даної роботи: зерно є основним продуктом сільського господарства. Із зерна виробляють важливі продукти харчування: муку, крупу, хлібні і макаронні вироби. Зерно необхідне для успішного розвитку тваринництва і птахівництва, що пов'язане із збільшенням виробництва м'яса, молока, масла і інших продуктів. Зернові культури служать сировиною для отримання крохмалю, спирту і інших продуктів. Збільшення виробництва зерна - головне завдання сільського господарства,тому ця тема є актуальною проблемою. Метою бакалаврської роботи є дослідження якісних показників зерна та умов подальшого тривалого зберігання на зерноскладах ТОВ «GRANARY-T» У першому розділі розглянуто умови розміщення та тимчасове зберігання зерна на елеваторах та зерноскадах. У другому розділі показані умови зберігання зерна на підприємстві ТОВ «GRANARY-T» та надана коротка характерстика діяльності підприємства. У третьому розділі представлені результати аналізу якості зерна на ТОВ «GRANARY-T». У четвертому розділі проведена ідентифікація факторів ризику при прийманні, обробці та збереженні зерна на зерноскладах. У п’ятому розділі розглянуто питання охорони праці у лабораторії з визначення якості зернових культур ТОВ «GRANARY-T». Робота представлена на 96 аркушах, презентація до роботи - на 16 слайдах.
Research of quality and storage conditions of GRANARY-T limited liability company
Багреєва, Є. О. Дослідження якості та умов зберігання зернових культур товариства з обмеженою відповідальністю ''GRANARY-T'' = Research of quality and storage conditions of GRANARY-T limited liability company : бакалаврська робота ; спец. 101 ''Екологія'' / Є. О. Багреєва ; наук. кер. Г. Г. Трохименко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 101 с.
Keywords: Зернові культури; елеватори і зерносклади; пестициди; показники якості; методи аналізу проб; 101 ''Екологія''; grain crops; elevators and grain warehouses; pesticides; quality indicators; sample analysis methods