Сім’я як учасник сімейних правовідносин - Достдар, Р. М.; Dostdar, R. M. (My University, 2010)
Проаналізовано терміни "сім’я" та "члени сім’ї" у сучасному законодавстві. Особливу увагу було приділено ознакам сім’ї
Достар, Р. М. Сім’я як учасник сімейних правовідносин / Р. М. Достар // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 44.
Keywords: сім’я; члени сім’ї; основні засади сім’ї; family; members of family; principles of family