Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційних (магістерських) робіт зі спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" - Приходько, С. Б.; Латанська, Л. О.; Фаріонова, Т. А.; Макарова, Л. М. (My University, 2021)
Дані методичні рекомендації покликані допомогти здобувачам у підготовці кваліфікаційних (магістерських) робіт. Вони містять порядок викладення кваліфікаційної роботи, її структурні елементи та правила оформлення. Призначено для здобувачів шостого курсу спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення".
Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційних (магістерських) робіт зі спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" / С. Б. Приходько, Л. О. Латанська, Т. А. Фаріонова, Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2021. – 40 с. + електрон. копія.
Keywords: методичні рекомендації; кваліфікаційна (магістерська) робота; порядок викладення кваліфікаційної (магістерської) роботи; структурні елементи кваліфікаційної (магістерської) роботи; правила оформлення кваліфікаційної (магістерської) роботи; підготовка до захисту кваліфікаційної (магістерської) роботи; захист кваліфікаційної (магістерської) роботи