Експертна система оцінки рівнів екологічного ризику небезпечних об’єктів суднобудівного заводу - Рижков, С. С.; Тимченко, І. В. (My University, 2016)
Розроблена методика оцінки рівнів екологічного ризику при експлуатації небезпечних об’єктів суднобудівного заводу (на прикладі ацетиленової станції, сухого дока, добудовної набережної та станції заправки дизельним паливом). Сформований алгоритм оцінки рівнів екологічного ризику з урахуванням критеріїв оцінки технічного стану основних вузлів даних технологічних об’єктів заводу.
Рижков, С. С. Експертна система оцінки рівнів екологічного ризику небезпечних об’єктів суднобудівного заводу / С. С. Рижков , І. В. Тимченко // Вісн. НУК. – Миколаїв, 2012. – № 1. – Режим доступу : http://evn.nuos.edu.ua/article/view/22593/20214
Keywords: екологічна безпека; ліквідація; небезпечні речовини; суднобудівний завод