Методичні вказівки для виконання лабораторних та практичних робіт за темою "Захист населення у надзвичайних ситуаціях. Індивідуальні та колективні засоби захисту" - Ізотов, Валерій Ізмайлович; Мармазинський, Олег Анатолійович; Штейн, Павло Васильович (My University, 2009)
Методичні вказівки є організаційно-методичним документом, що визначає порядок та методику виконання лабораторних та практичних робіт за темою: "Захист населення у надзвичайних ситуаціях. Індивідуальні та колективні засоби захисту". Методичні вказівки призначені для студентів всіх спеціальностей та форм навчання університету, які вивчають дисципліни "Безпека життєдіяльності" та "Цивільна оборона".
Ізотов, В. І. Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних робіт за темою "Захист населення у надзвичайних ситуаціях. Індивідуальні та колективні засоби захисту" / В. І. Ізотов, О. А. Мармазинський, П. В. Штейн. - Миколаїв : НУК, 2009. - 48 с. + ел. копія.
Keywords: захист населення; надзвичайні ситуації; індивідуальні засоби захисту; колективні засоби захисту; безпека життєдіяльності