Дослідження методів розробки інформаційної системи оцінювання рівня викидів забруднюючих речовин Баштанського сирзаводу - Рибалко, Д. В. (My University, 2021)
Пояснювальна записка «Дослідження методів розробки інформаційної системи оцінювання рівня викидів забруднюючих речовин Баштанського сирзаводу». Мета роботи – оцінювання рівня викидів забруднюючих речовин ЗАО «Баштанський сирзавод» в атмосферне повітря на базі нових інформаційних технологій, які використовуються при вирішенні задачі «Розроблення автоматизованого модуля «Оцінювання рівня викидів забруднюючих речовин Баштанського сир заводу в атмосферне повітря». Проведений аналіз предметної області, проаналізовані сукупності вхідних і вихідних даних задачі, розроблені моделі інформаційних потоків (DFD-діаграми) модуля з використанням CASE-засобу розробки інформаційних систем компанії Platinum BPwin 4.0. Описана організація інформаційної бази, розроблені логічна і фізична моделі даних з використанням CASE-засобу розробки інформаційних систем компанії Platinum ERwin 4.0. Для автоматизації процесів аналізу та проектування програмного забезпечення модуля використаний процесний CASE-засіб ERWin 4.0. Розроблені програмні рішення задачі в середовищі Microsoft Visual Studio 2008. Пророблені питання безпеки життя і діяльності людини, наведені заходи щодо забезпечення охорони праці та техніки безпеки на об'єкті. Результати розроблення можуть бути впроваджені у відділі екології ЗАО «Баштанський сирзавод».
Рибалко, Д. В. Дослідження методів розробки інформаційної системи оцінювання рівня викидів забруднюючих речовин Баштанського сирзаводу : магістерська робота ; спец. 126 “Інформаційні системи та технології“ / Д. В. Рибалко ; наук. кер. М. В. Ушкац. – Миколаїв : НУК, 2021. – 79 с.
Keywords: інформаційна система; забруднення природного середовища; задачі; вимоги; інформаційні потоки; 126 “Інформаційні системи та технології“