Бухгалтерський облік і економічний аналіз собівартості послуг в автотранспортних підприємствах - Іващук, Діана (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена питанням формування собівартості послуг на автотранспортних підприємствах. Розкрито вплив галузевих особливостей автотранспортних підприємств на організацію бухгалтерського обліку. Дослідження проведено на матеріалах вітчизняного автотранспортного підприємства, надано рекомендації щодо покращення його обліково-аналітичного процесу.
Іващук, Д. Бухгалтерський облік і економічний аналіз собівартості послуг в автотранспортних підприємствах: бакалаврська робота ; спец. 071 "Облік і оподаткування " / Д. Іващук ; наук. кер. Н. О. Козіцька. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2022. – 64 с.
Keywords: послуга; витрати; собівартість; автотранспортне підприємство