Методичні вказівки з курсу "Історія України" - Матвієнко, Людмила Володимирівна (My University, 2019)
Методичні вказівки орієнтують студентів у процесі самостійного та індивідуального оволодіння навчальним матеріалом. Окремо виділені тестові завдання, тематичний історичний словник та рекомендована література. Призначено для студентів заочної форми навчання технічних ВНЗ, також будуть корисними студентам, викладачам і усім, хто цікавиться проблемами історії України.
Матвієнко, Л. В. Методичні вказівки з курсу "Історія України" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на CD-ROM / Л. В. Матвієнко. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2019. – 3 електрон. опт. диски (СD-ROM). – Назва з контейнера.
Keywords: історія; Україна; держава; історіографія; етнополітика; релігія; політичний рух; соціальний рух; діаспора; козацтво