Енергоефективна індукційна зарядка суднових тягових батарей - Павлов Г. В.; Обрубов А. В.; Вінниченко І. Л.; Pavlov Gennadii; Obrubov Andrey; Vinnychenko Iryna (My University, 2021)
Запропоновано підвищення енергоефективності індукційної зарядки суднових тягових батарей за рахунок використання в системах зарядки резонансного перетворювача з широтно-частотним регулюванням для зменшення впливу нестабільності напруг мережі та буферних накопичувачів електроенергії, а також варіацій відстані між котушками і їх неспіввісністі. Наведено експериментальні осцилограми електромагнітних процесів.
Energy efficient induction charging ship traction batteries
Павлов, Г. В. Енергоефективна індукційна зарядка суднових тягових батарей = Energy efficient induction charging ship traction batteries / Г. В. Павлов, А. В. Обрубов, І. Л. Вінниченко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 5–10.