Романовський Георгій Федорович - Панченко, Тетяна Степанівна; Корольова, Тетяна Денисівна (My University, 2002)
Біобібліографічний покажчик присвячується до 100-річчя кораблебудівної освіти в Україні та 37-річчя науково-педагогічной діяльності доктора технічних наук, професора, академіка, ректора Українського державного морського технічного університету ім. адм. Макарова Георгія Федоровича Романовського.
Романовський Георгій Федорович: Біобібліографічний покажчик / Уклад.: Т.С. Панченко, Т.Д. Корольова. – Миколаїв: УДМТУ, 2002. – 39 с.
Keywords: біобібліографічний покажчик; Романовський Георгій Федорович; наукові праці; УДМТУ-НУК; суднова енергетика