Вплив розвитку дизелебудування на потребу підвищення фахового рівня суднових механіків - Сорокіна Т. М.; Sorokina T. М. (My University, 2021)
Аналіз потреби підвищення рівня фаху суднового механіка зважаючи на розвиток суднових дизелів. Приведено особливості розвитку двотактних суднових дизелів та їх систем з електронним керуванням. Розглянуто важливість знань по використанню систем керування сучасним судновим дизелем.
Diesel development influence on increasing the ship mechanics professional level
Сорокіна, Т. М. Вплив розвитку дизелебудування на потребу підвищення фахового рівня суднових механіків = Diesel development influence on increasing the ship mechanics professional level / Сорокіна Т. М. // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 546–549.