Дослідження технологій і розрозробка інформаційної системи для овочесховища - Мазурець Дмитро; Mazurets Dmytro (НУК, 2024)
Магістерська робота «Дослідження технологій і розробка інформаційної системи для овочесховища» за спеціальністю 122 – компʼютерні науки, освітня програма компʼютерні науки. Робота присвячена розробці та впровадженню нової інформаційної системи, призначеної для ефективного управління овочесховищем. Мета роботи полягає у дослідженні технологій та створенні нової інформаційної системи для овочесховища, яка забезпечить систематизацію обліку продукції та зменшення часу, необхідного для обміну й обробки даних. Наукова новизна полягає в удосконаленні підходу до розробки моделі даних інформаційної системи, яка, на відміну від існуючих, враховує дані утилізованої, усохшої продукції та мікроклімату. Практичне значення роботи полягає в розробці інформаційної системи, застосування якої підвищує ефективність інформаційних процесів на існуючих та новостворених овочесховищах. Методи дослідження: моделювання інформаційних потоків даних, принципи обʼєктно-орієнтовного програмування, класична технологія проєктування бази даних. Робота написана на 123 сторінках машинописного тексту, містить 36 рисунків, 40 таблиць, 2 додатки і список використаних джерел з 31 найменування.
Research on technologies and development of an information system for vegetable storage
Мазурець, Д. О. Дослідження технологій і розрозробка інформаційної системи для овочесховища = Research on technologies and development of an information system for vegetable storage : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп'ютерні науки'' / Д. О. Мазурець ; наук. кер. Ю. О. Казимиренко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 126 с.
Keywords: інформаційна система; база даних; потоки даних; обмін інформацією; овочесховище; 122 ''Комп'ютерні науки''; information system; database; data flows; information exchange; vegetable storage facility