Особенности моделирования работы гребного винта в свободной воде в среде Flow Vision - Корнелюк, О. Н.; Korneliuk, Olha M. (My University, 2015)
Розроблено рекомендації щодо вибору кроку інтегрування при розв'язанні у середовищі CFD-пакета Flow Vision задачі моделювання роботи гребного гвинта у вільній воді. Досліджено вплив методу розрахунку i способу вибору кроку інтегрування на результати розрахунку. Наведено результати числових експериментів.
Корнелюк, О. Н. Особенности моделирования работы гребного винта в свободной воде в среде Flow Vision = Specific features of the simulation of propeller operation Іn free water in the Flow Vision environment/ О. Н. Корнелюк // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 1 (457). – С. 21–26.
Keywords: гребной винт; численный эксперимент; твердотельная модель гребного винта; явная схема расчета; неявная схема расчета; шаг интегрирования; число Куранта; итерация; гребний гвинт; числовий експеримент; твердотільна модель гребного гвинта; явна схема розрахунку; неявна схема розрахунку; крок інтегрування; число Куранта; ітерація; screw propeller; numerical experiment; solid model of the screw propeller; explicit scheme of calculation; implicit scheme of calculation; integration step; Courant number; iteration