Роль соціальних мереж у формуванні іміджу брендів: порівняння платформ - Котов Нікіта Максимович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу ролі соціальних мереж у формуванні іміджу бренду. Досліджено цифрову взаємодію між брендом і користувачем, специфіку платформ (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, X), методи аналітики та критерії ефективності. У прикладному розділі проаналізовано іміджеву присутність Ощадбанку, Monobankа і Київстар із критикою їхніх стратегій. Результати можуть застосовуватись у SMM, PR і цифровому маркетингу для посилення репутації, впізнаваності та емоційного зв’язку з авдиторією.
Котов, Н. М. Роль соціальних мереж у формуванні іміджу брендів: порівняння платформ : бакалаврська робота ; спец. 061 ''Журналістика'' / Н. М. Котов ; наук. кер. О. С. Спанатій. – Миколаїв : НУК, 2025. – 63 с.
Keywords: бренд; імідж; соціальні мережі; цифрова комунікація; SMM; Instagram; Facebook; TikTok; брендова ідентичність; онлайн-маркетинг; 061 ''Журналістика''; brand; image; social media; digital communication; brand identity; online marketing