Окупаційні режими Французької імперії та Російської Федерації: діахронічний зріз - Мінаєв А. І.; Матвіенко Л. В.; Minaiev A. I.; Matvienko L. V. (My University, 2024)
У статті розглянуто роль та місце України у планах Наполеонівської кампанії 1812 року та проаналізовано політику Російської Федерації на окупованих територіях у період сьогодення.
Мінаєв, А. І. Окупаційні режими Французької імперії та Російської Федерації: діахронічний зріз / А. І. Мінаєв, Л. В. Матвієнко // Матеріали VІI всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 119–122.
Keywords: Україна; Наполеон; Наполеоніда; окупаційна політика; Росія; Ukraine; Napoleon; Napoleonida; occupation policy; Russia