Потенційні ризики використання ChatGPT в навчальному процесі - Патлайчук О. В.; Patlaichuk О. V. (My University, 2023)
Проаналізований вплив систем штучного інтелекту на освітній процес, розглянуті потенційні ризики використання чат-боту ChatGPT у навчальному процесі.
Potential risks of using ChatGPT in the educational process
Патлайчук, О. В. Потенційні ризики використання ChatGPT в навчальному процесі = Potential risks of using ChatGPT in the educational process / О. В. Патлайчук // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 571–573.
Keywords: штучний інтелект; ChatGPT; потенційні ризики; навчальний процес; освіта.; Artificial Intelligence; ChatGPT; potential risks; learning process; education