Робоча навчальна програма з теорії та практики перекладу: проблеми і рішення - Філіппова, Н. М. (My University, 2005)
Зосереджена увага на проблемах, які виникають при створенні робочих навчальних програм з теорії та практики науково-технічного перекладу (спеціальність "Прикладна лінгвістика"), оскільки досить непросто зберегти раціональний і ефективний баланс необхідної оптимальної теоретичної інформації і необхідного оптимального матеріалу, чого ми і намагаємося досягти на протязі всього курсу.
Філіппова, Н. М. Робоча навчальна програма з теорії та практики перекладу: проблеми і рішення / Н. М. Філіппова // Матеріали VII міжнар. конф. "Стратегії та методи навчання мовам для спеціальних цілей". – Київ, 2005. – С. 121–122.
Keywords: робоча навчальна програма з теорії та практики перекладу