Динаміка функціонування семіотичних кодів в українській комерційній телерекламі - Щербак, О. В. (My University, 2015)
У статті розглянуто рекламний дискурс із позицій лінгвосеміотики та зроблено спробу встановити динаміку функціонування семіотичних кодів в українській комерційній телерекламі за їхніми кількісними показниками.
Щербак О. В. Динаміка функціонування семіотичних кодів в українській комерційній телерекламі / О. В. Щербак // Записки з українського мовознавства : Вип. 22 = Opera in linguistica ukrainiana : Fascicullum 22 : зб. наук. пр. / голов. ред. Т. Ю. Ковалевська. – Одеса : «ПолиПринт», 2015. – С. 122–135.
Keywords: реклама; рекламний дискурс; семіотичний код