Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з теорії механізмів і машин - Кіпрєєв, Юрій Миколайович; Іванов, Дмитро Юрійович (My University, 2007)
Подано методику виконання лабораторних робіт з теорії механізмів і машин. Наведено найбільш поширені роботи: структурний аналіз та синтез плоских механізмів, кінематичне дослідження важільних механізмів, визначення інерційних характеристик механізмів. Викладено скорочені теоретичні відомості, описи лабораторного обладнання, порядок виконання робіт, а також контрольні запитання до кожної з робіт. Призначені для студентів машинобудівного інституту.
Кіпрєєв, Ю. М. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з теорії механізмів і машин / Ю. М. Кіпрєєв, Д. Ю. Іванов. - Миколаїв : НУК, 2007. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; теорія механізмів і машин; механіка і конструювання машин; плоскі механізми; важільні механізми; інерційні характеристики механізмів