Механізм державного управління розвитком морських портів України - Кондратьєва, А. Ю. (My University, 2020)
У кваліфікаційній роботі описано теоретичні засади і зарубіжний досвід державного управління розвитком морських портів. Розглянуто діагностику та запропоновані методи удосконалення механізму державного управління розвитком морських портів України.
Кондратьєва, А. Ю. Механізм державного управління розвитком морських портів України : робота на здобуття другого рівня магістра ; спец. 051 “Економіка“ / А. Ю. Кондратьєва ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2020. – 111 с.
Keywords: морські порти; стратегія; експорт; спец. 051 “Економіка“