Інтерактивні засоби навчання у закладах вищої освіти - Гарбар, І. В.; Гарбар, А. І.; Петрович, Л. І.; Garbar, I. V.; Garbar, A. I.; Petrovich, L. I. (My University, 2019)
У статті проаналізовано використання інтерактивних форм і методів навчання. Досліджено класифікацію та ефективність застосування основних інтерактивних засобів навчання, які нині є найбільш доступні в закладах вищої освіти. Розкрита роль педагога в практичній реалізації інтерактивних засобів навчання.
Means of Teaching at Higher Schools
Гарбар, І. В. Інтерактивні засоби навчання у закладах вищої освіти = Means of Teaching at Higher Schools / І. В. Гарбар, А. І. Гарбар, Л. І. Петрович // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2019. – Вип. 12. – С. 8–14.
Keywords: інтерактивне навчання; інтерактивні методи; навчальний процес; методичні інновації; interactive teaching; interactive methods; educational process; methodical innovations