Основи державознавства: Методичні рекомендації для змішаної форми навчання - Нефьодов Д.В. (Видавець Румянцева Г. В., 2023)
Методичні рекомендації для змішаної форми навчання з вибіркової навчальної дисципліни «Основи державознавства» відповідають робочій навчальній програмі та передбачають формування у здобувачів вищої освіти системи знань про походження держави, її поняття та типологію, сутність держави та її форми, місце сучасної держави в політичній системі громадянського суспільства, її соціальні, політичні та правові характеристики. Покликані сприяти формуванню правової культури громадянина, наданню системних знань з основ державності у обсязі певного державознавчого мінімуму, вихованню глибокої поваги до Конституції та інших законодавчих актів, нетерпимості до порушень законності та правопорядку. Для здобувачів вищої освіти, викладачів, науковців. Можуть бути корисними усім, хто цікавиться історією державотворення та інститутом держави як явища людської історії
Нефьодов Д. В. Основи державознавства: Методичні рекомендації для змішаної форми навчання. – Миколаїв : видавець Румянцева Г. В., 2023. – 109 с.
Keywords: Основи державознавства; походження держави; держава; правова культура; Конституція України; дистанційне навчання; змішана форма навчання