Портфоліо, як елемент професійної діяльності дизайнера - Данильченко Н. В.; Розкладай І.; Danylchenko N.; Rozkladay I. (My University, 2023)
Розглянуто значення портфоліо творчих робіт для діяльності дизайнера, види та призначення портфоліо, а також засоби, за допомогою яких воно створюється.
Portfolio, as an element of the designer’s professional activity
Данильченко, Н. В. Портфоліо, як елемент професійної діяльності дизайнера = Portfolio, as an element of the designer’s professional activity / Н. В. Данильченко, І. Розкладай // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2023. – Вип. 16. – С. 17–18.
Keywords: портфоліо; презентація; творчі роботи; дизайн-проєкт; portfolio; presentation; creative works; design project