До питання правового регулювання дистанційної роботи в Україні - Джулай, Галина Григорівна (My University, 2020)
Розглянуто поняття й сутність «дистанційна (надомна) робота». Проаналізовано правові аспекти механізму регулювання дистанційної (надомної) роботи.
Джулай, Г. Г. До питання правового регулювання дистанційної роботи в Україні = On the issue of legal regulation of telework in Ukraine / Г. Г. Джулай // Матеріали ХІ Міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". У 2 ч. – Миколаїв : НУК, 2020. – Ч. 2. – С. 312–315.
Keywords: трудові відносини;; трудовий договір;; дистанційна робота;; надомна робота;; дистанційний працівник;; роботодавець;; карантин;; labor relations;; employment contract;; remote work;; home work;; remote worker;; employer;; remote operation