Методические указания для выполнения лабораторных работ в системе автоматизированного проектирования "T-FLEX CAD" - Карпеченко, А. А.; Лабарткава, А. В.; Матвиенко, М. В.; Лабарткава, Ал. В. (My University, 2015)
Методичні вказівки містять теоретичні відомості і практичні завдання, необхідні для виконання лабораторних робіт з дисциплін "САПР у зварюванні", "Комп'ютерні методи аналізу інформації та обробка зображень". Призначені для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальностями 05050401 "Технологія та обладнання зварювання", напрям підготовки 6.050504 "Зварювання" та 05040303 "Композиційні і порошкові матеріали, покриття", напрям підготовки 6.050403 "Інженерне матеріалознавство".
Методические указания для выполнения лабораторных работ в системе автоматизированного проектирования "T-FLEX CAD" [Электронный ресурс] : электрон. изд. комбинир. использования на DVD-ROM / А. А. Карпеченко, А. В. Лабарткава, М. В. Матвиенко, Ал. В. Лабарткава. – Электрон. дан. – Николаев : НУК, 2015. – 77 с.