Оптимальные главные элементы судов-газовозов LNG для различных маршрутов - Дун Синьшо; Xinshuo, Dong (My University, 2016)
У статті удосконалено процес проектування суден-газовозів LNG на основі створення сучасного методу визначення на початкових стадіях проектування головних елементів цих суден, оптимальных за техніко-економічними показниками. У роботі з використанням методу імітаційного моделювання розглянуто основні завдання функціонування суден-газовозів LNG, можливі аварійні ситуації і вплив випадкових факторів на показники економічної ефективності судів. В якості прикладу визначено оптимальні головні елементи суден-газовозів LNG ходять за маршрутами: Дампір (Австралія) – Дапэн (Китай) і Тангу (Індонезія) – Путянь (Китай).
Дун Синьшо Оптимальные главные элементы судов-газовозов LNG для различных маршрутов = The optimal main dimensions of LNG carriers for different routes / Дун Синьшо // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 2 (464). – С. 3–12.
Keywords: суда-газовозы LNG; главные элементы судов; оптимальное проектирование; метод имитационного моделирование; судна-газовози LNG; головні елементи суден; оптимальне проектування; метод імітаційного моделювання; LNG carriers; main parts of ships; optimal design; simulation modeling method