Механізм забезпечення виборчих прав громадян України та його основні елементи - Гудзь, Л. В.; Gudz, L. V. (My University, 2010)
В статті проаналізовано загальне розуміння механізму забезпечення виборчих прав, свобод та обов’язків людини і громадянина та на його основі cформульовано власну дефініцію механізму забезпечення виборчих прав громадян України та його основних елементів
Гудзь, Л. В. Механізм забезпечення виборчих прав громадян України та його основні елементи / Л. В. Гудзь // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 36–38.
Keywords: вибори; виборче право; забезпечення виборчих прав громадян України; механізм забезпечення виборчих прав громадян України; voting right; guaranteeing of voting rights of the Ukrainian citizens; mechanism of guaranteeing of voting rights