Форми закріплення та способи формулювання прав і свобод людини - Федоренко, Т. М.; Fedorenko, T. M. (My University, 2017)
Зазначено публічний характер конституційних прав і свобод людини, виділені дві історичні форми закріплення прав і свобод людини, дана характеристика позитивного та негативного викладу прав людини = Great attention is paid to the constitutional rights and human liberties. Two historical forms that registrate human rights and human liberties were separated out. Positive and negative statements of human rights are characterized.
Федоренко, Т. М. Форми закріплення та способи формулювання прав і свобод людини / Т. М. Федоренко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 190–193.
Keywords: права та свободи людини; конституція; суб’єкт права; правовий статус; human rights and human liberties; constitution; subject of law; legal status